КОНКУРС MK

Јавен повик за најдобри новинарски стории на тема „Факти и дезинформации за човековата околина“

05.03.2024
Советот за етика во медиумите (СЕММ), во соработка со УНЕСКО, во рамки на проектот „Градење доверба во медиумите во Југо-источна Европа: поддршка за новинарството како јавно добро“, објавува повик за најдобри новинарски стории на тем… Повеќе... “Јавен повик за најдобри новинарски стории на тема „Факти и дезинформации за човековата околина“”

Оглас за вработување-Проектен координатор во СЕММ

06.12.2022
Работна позиција: Проектен координатор Локација: Скопје  Времетраење: определено (шест месеци, со можност за продолжување на работниот ангажман) Клучни работни обврски: Управување со административното  и канцеларис… Повеќе... “Оглас за вработување-Проектен координатор во СЕММ”

Оглас за вработување-Извршен директор во СЕММ

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) објавува оглас за вработување на едно лице на работно место Извршен директор, на определено време (шест месеци, со можност за продолжување на работниот ангажман) Локација: Скопје&nbs… Повеќе... “Оглас за вработување-Извршен директор во СЕММ”

Продолжување на рокот за пријавување на огласот за избор на член во Комисијата за жалби при Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ)

06.06.2022
Управниот одбор на Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), го продолжува рокот за пријавување на огласот за избор на член во Комисијата за жалби при Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ)

Јавен повик за доставување понуди за обезбедување услуги – изработка на видео

01.06.2022
Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество, Советот за етика во медиумите на Македонија објавува јавен повик за доставување понуди за консултантски услуги за потребите на активноста “Медиумска етика и антикорупција?”

Јавен повик за доставување понуди за обезбедување услуги – подготовка на Прирачник

Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество, Советот за етика во медиумите на Македонија објавува јавен повик за доставување понуди за консултантски услуги за потребите на активноста “Медиумска етика и антикорупција”.

Оглас за избор на член во Комисијата за жалби при Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ)

14.05.2022
  Оглас за избор на член во Комисијата за жалби при Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ)

Конкурс за најдобри новинарски стории-Инклузивно известување за различностите и предизвиците во образованието

29.04.2022
Конкурс за најдобри новинарски стории – „Инклузивно известување за различностите и предизвиците во образованието“ Советот за етика во медиумите (СЕММ), во соработка со Мисијата на ОБСЕ во Скопје, објавува конкурс за најдобри новинар… Повеќе... “Конкурс за најдобри новинарски стории-Инклузивно известување за различностите и предизвиците во образованието”

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ УСЛУГИ

21.04.2022
                                  Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество, Советот за етика во медиумите на Македонија објавува јаве… Повеќе... “ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ УСЛУГИ”
Scroll to Top