НАЈАВА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА (old)

На настанот ќе се обрати и шефот на делегацијата на ЕУ, Самуел Жбогар, а наградите ќе ги соопшти претседавачот на жирито Бардуљ Заими.

Scroll to Top