м.г

Оглас за вработување-Проектен координатор во СЕММ

06.12.2022
Работна позиција: Проектен координатор Локација: Скопје  Времетраење: определено (шест месеци, со можност за продолжување на работниот ангажман) Клучни работни обврски: Управување со административното  и канцеларис… Повеќе... “Оглас за вработување-Проектен координатор во СЕММ”

Оглас за вработување-Извршен директор во СЕММ

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) објавува оглас за вработување на едно лице на работно место Извршен директор, на определено време (шест месеци, со можност за продолжување на работниот ангажман) Локација: Скопје&nbs… Повеќе... “Оглас за вработување-Извршен директор во СЕММ”
Scroll to Top