м.г

Советот за етика во медиумите на Македонија најостро го осудува вербалниот напад од директорот на топланата Скопје Север кон новинарката на МКД.мк

26.11.2022
Советот за етика во медиумите на Македонија најостро го осудува безобразниот и дрзок вербален напад од директорот на топланата Скопје Север, Куштрим Рамадани кон новинарката на МКД.мк, Катерина Додевска.   Пцовките, навредите,… Повеќе... “Советот за етика во медиумите на Македонија најостро го осудува вербалниот напад од директорот на топланата Скопје Север кон новинарката на МКД.мк”

Усвоени нови критериуми за членство во Промедиа

16.11.2022
Претставници на повеќе онлајн медиуми на вчерашниот состанок ги усвоија критериумите за членство во Регистарот на професионални онлајн медиуми Promedia.mk. Онлајн медиумите кои во иднина ќе сакаат да членуваат во Регистарот на Проме… Повеќе... “Усвоени нови критериуми за членство во Промедиа”

Подобрување на состојбите во онлајн сферата

03.11.2022
Заострување на критериумите за членство во Регистарот на професионални онлајн медиуми Промедиа и негово прочистување се предизвиците на работната група која се формираше вчера (03.11.2022 година) од претставници на повеќе онлајн ме… Повеќе... “Подобрување на состојбите во онлајн сферата”
Scroll to Top