Оглас за волонтер (завршен)

 
Клучни работни обврски:
–       Помага при координирање на активностите на Советот;
–       Комуницира со други партнерски организации во врска со спроведување на тековните активности;
–      Помага при управување со севкупната проектна документација и административното и канцелариското работење на Советот;
–       Помага при управување со архивата и архивското работење;
–       Обезбедува логистичко – техничка поддршка на извршната канцеларија;
–       Планира, следи, спроведува и извршува други задачи во врска со потребите на канцеларијата.
 
ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ
– Високо образование во општествени науки;
– Искуство со проекти финансирани од домашни и меѓународни донатори во рамки на граѓанска организација или фондација
– Солидно познавање на Microsoft Office апликации (Word, Excel, Оutlook,Powerpoint);
– Одлично познавање на англиски јазик, а познавањето на албански јазик ќе се смета за предност 
– Силни организациски и комуникациски вештини.
 
Секој заинтересиран треба да поднесе:
Кратка биографија;
Писмо за мотивација;
Потребните документи за аплицирање се испраќаат на следнава електронска адреса: info@semm.mk до 31.07.2017 година до 17:00 часот, со наслов “Апликација за волонтер“.
Само кандидатите/ките кои ги исполнуват критериумите ќе бидат повикани на интервју.
Scroll to Top