Пуштена во употреба платформата развиена од УНЕСКО за регистрирање на проекти и алатки за медиумска и информатичка писменост кои се спроведуваат во Југоисточна Европа и Турција

Веб линк за повеќе информации и регистрација:

– bit.ly/3DACG3N

– https://seemil.org/homepage/

– https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfF-ttC7uOwBgdI7NJm3iZZuS_bzYFV48XIwvZeQpggUWEbWA/viewform

Краен рок: 1 октомври 2021

Scroll to Top