Прес-конференција за професионално и етичко известување за претстојниот изборен процес

Денес, 13.09.2017 година, во 11 часот, во Клуб на новинари, директорот на МИА – Драган Антоновски, претседателот на ЗНМ – Насер Селмани и извршниот директор на СЕММ – Марина Тунева, ќе одржат прес-конференција на која најавуваат свој придонес за професионално и етичко известување за претстојниот изборен процес во РМ.

Scroll to Top