Формулар за жалби

Напомена: Жалба може да се поднесе во рок од еден месец откако е објавен новинарскиот текст/прилог. Жалбите кои се испратени анонимно и со неточни контакт податоци нема да се разгледуваат.
Контакт на подносителот на жалбата
Предмет на жалбата
Основи на жалбатаНАПОМЕНА: Документот мора да биде во PDF формат или во формат на слика
Powered by BreezingForms