Извештаи од редовното Собрание на СЕММ за 2019-та година (одржано на 30.10.2020 година)

Поради пандемијата на коронавирусот и наметнатите рестрикции, редовното годишно Собрание на СЕММ за 2019 година се одржа онлајн на платформата Зум (Zoom)

Scroll to Top