м.г

Делегацијата на Европската Унија и Советот за етика во медиумите го објавија 16-тото издание на конкурсот за наградата “Жан Моне”

05.11.2018
ПРЕЗЕМИ Делегацијата на Европската Унија и Советот за етика во медиумите го објавија 16-тото издание на конкурсот за наградата „Жан Моне“ за најдобри достигнувања во известувањето за прашања поврзани со темата “Градење доверба во неси… Повеќе... “Делегацијата на Европската Унија и Советот за етика во медиумите го објавија 16-тото издание на конкурсот за наградата “Жан Моне””

Дебата за граѓанска вклученост во медиумската саморегулација

28.11.2018
Денеска, Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), организира дебата на тема “Саморегулацијата во медиумите, интересот на јавноста и граѓанска вклученост“, во хотел Милениум во Охрид со почеток во 11 часот.

Дебата за граѓанска вклученост во медиумската саморегулација

“Саморегулацијата во медиумите, интересот на јавноста и граѓанска вклученост“ е тема на дебатата што ја организираше Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) денеска, во Охрид.

Конференција на СЕММ за слобода на медиумите

06.11.2018
Слободата на медиумите, слобода на изразувањето и саморегулацијата беше тема на денешната конференција што Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) ја организираше во Битола.

Конференција “Слобода на изразување, медумски слободи и саморегулација”

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), денеска, вторник, 6 ноември, со почеток во 11:15 часот, во хотел Милениум во Битола, организира конференција на тема “Слобода на изразување, медиумски слободи и саморегулациј… Повеќе... “Конференција “Слобода на изразување, медумски слободи и саморегулација””
Scroll to Top