Конференција “Слобода на изразување, медумски слободи и саморегулација”

На настанот ќе се промовира и конкурсот на ЕУ за наградата „Жан Моне“ за најдобри достигнувања во известувањето за прашања поврзани со темата “Градење доверба во несигурни времиња”.

На конференцијата ќе се обрати и генералниот секретар на Европската федерација на новинари Рикардо Гутиерез.

Дневниот ред на настанот може да се погледне на следниот линк.

Scroll to Top