„Во еден глас за слободата на изразување“

Овогодинешниот конкурс е 16-то издание по ред на конкурсот за наградата „Жан Моне“ за најдобри достигнувања во известувањето и се однесува на прашања поврзани со темата “Градење доверба во несигурни времиња”.

Scroll to Top