Фатос Груби

Проектен асистент

Фатос Груби е дипломиран професор по англиски јазик и книжевност. Работел во училиште за странски јазици како наставник, и активно преведува на три јазици: англиски, албански и македонски. Работел во различни области и позиции како агент за продажба, асистент за работа со странки и маркетинг агент. Пишува статии за Mollëkuqja.mk и е дел од тимот на СЕММ од ноември 2023 како проектен асистент.

Scroll to Top