СЕММ се приклучува кон позицијата на колегите од ССНМ

Советот за етика во медиумите на Македонија се приклучува кон позицијата на колегите од Синдикатот на новинари и медиумски работници. Повеќе информации: ССНМ: Имаме право да известуваме, но и да имаме став

Scroll to Top