Најава за прес-конференција

На прес конференцијата ќе се обратат Наќе Чулев, Министер за внатрешни работи, Катерина Синадиновска, претседателка на Советот за етика во медиумите (СЕММ) и амбасадорот Клеменс Која, шеф на Мисијата на ОБСЕ во Скопје.

Извршната директорка на СЕММ, Марина Тунева, ќе ја презентира Повелбата за етичко известување за изборите и ќе го модерира настанот.

Scroll to Top