Ивана Костовска, заменик-претседател на Советот на етика и претставник на он-лајн медиумите во Управниот одбор

Ивана Костовска е главен и одговорен уредник на порталот Телеграф.мк и на новинската агенција на англиски јазик Индепендент.мк.

Како новинар работи осум години во редакциите на дневните весници Шпиц, Нова Македонија, неделникот Публика и како уредник за надворешна политика во Дневник. Главно поле на професионален интерес како новинар и е надворешната политика.

Scroll to Top