м.г

Леунора Калиќи нов Претседател на Управниот одбор на СЕММ

22.06.2023
Леунора Калиќи е избрана за нов претседател на Управниот одбор на Советот за етика во медиумите на Македонија. Таа е новинарка во Вториот програмски сервис на МРТ, со повеќе од две децениско работно искуство.  Леунора беше предложена и д… Повеќе... “Леунора Калиќи нов Претседател на Управниот одбор на СЕММ”
Scroll to Top