м.г

Ревизорски извештај СЕММ 2021

28.05.2022
Ревизорски извештај СЕММ – 01.01.2021 – 31.12.2021

Оглас за избор на член во Комисијата за жалби при Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ)

14.05.2022
  Оглас за избор на член во Комисијата за жалби при Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ)

ЗНМ и СЕММ: Владата со народни пари фаворизира одредени медиуми

24.05.2022

Одбележување на 3 мај, Меѓународниот ден на слободата на медиумите

03.05.2022
  Одбележување на 3 мај, Меѓународниот ден на слободата на медиумите
Scroll to Top