м.г

Продолжување на рокот за учество во отворениот повик за ангажирање локални координатори за организирање на настани и средби на СЕММ – За плански регион „Пелагониски“

27.05.2021
                                  Рокот за учество во отворениот повик за ангажирање локални координатори за организирање на настани и средби… Повеќе... “Продолжување на рокот за учество во отворениот повик за ангажирање локални координатори за организирање на настани и средби на СЕММ – За плански регион „Пелагониски“”

Покана за учество во отворен повик за ангажирање локални координатори за организирање на настани и средби на СЕММ

12.05.2021
                                  ПРОЕКТ: ПОДДРШКА НА СЛОБОДАТА НА ИЗРАЗУВАЊЕ ВО МЕДИУМИТЕ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Покана за учество во тендер за набавка на преносни компјутери (лаптопи)

05.05.2021
                                  ПРОЕКТ: ПОДДРШКА НА СЛОБОДАТА НА ИЗРАЗУВАЊЕ ВО МЕДИУМИТЕ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Конкурс за најдобри новинарски стории за инклузивно известување за различностите во време на Ковид-19

02.05.2021
  „Конкурс за најдобри новинарски стории за инклузивно известување за различностите во време на Ковид-19“ Советот за етика во медиумите (СЕММ), во соработка со Мисијата на ОБСЕ во Скопје, објавува конкурс за најдобри новинарски с… Повеќе... “Конкурс за најдобри новинарски стории за инклузивно известување за различностите во време на Ковид-19”

Не ни треба реприза со платените јавни кампањи во медиумите

04.05.2021
Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ), Македонскиот институт за медиуми (МИМ) и Советот за етика во медиумите (СЕММ) реагираат на јавната најава на Владата за из… Повеќе... “Не ни треба реприза со платените јавни кампањи во медиумите”

Од властите треба поддршка за слободата на медиумите, од професијата – одговорност

02.05.2021
    Од властите треба поддршка за слободата на медиумите, од професијата – одговорност Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), по повод 3ти мај, Светскиот ден на слободата на медиумите, од власта и инс… Повеќе... “Од властите треба поддршка за слободата на медиумите, од професијата – одговорност”

СООПШТЕНИЕ – Конкурс за најдобри новинарски стории за инклузивно известување за различностите во време на Ковид-19

СООПШТЕНИЕ „Конкурс за најдобри новинарски стории за инклузивно известување за различностите во време на Ковид-19“ Советот за етика во медиумите (СЕММ), во соработка со Мисијата на ОБСЕ во Скопје, објавува конкурс за најдобри новинар… Повеќе... “СООПШТЕНИЕ – Конкурс за најдобри новинарски стории за инклузивно известување за различностите во време на Ковид-19”
Scroll to Top