м.г

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

04.08.2020
За потребите на проектот „Промовирање инклузивност и почитување на човековите права во Северна Македонија“, поддржан од Канадскиот фонд за локални иницијативи, Советот за етика во медиумите на Македонија објавува:  ЈАВЕН ПОВИ… Повеќе... “ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ”
Scroll to Top