м.г

Интервју за Регистарот на професионални медиуми

24.09.2019
Претседателката на СЕММ во интервју за МРТ зборува за Регистарот на професионални медиуми и значењето што тој треба да го има во борбата за професионализација на интернет просторот, но и за останатите тековни активности на СЕММ и мисијат… Повеќе... “Интервју за Регистарот на професионални медиуми”
Scroll to Top