м.г

Соопштение СЕММ – 14.08.2019

15.08.2019
Вчерашната изјава на премиерот Зоран Заев дека нема да дозволи суетен новинар да ја симне Владата од власт, СЕММ ја оценува како недолична и несоодветна од носител на јавна функција.
Scroll to Top