м.г

Networking of different actors in combating of hate speech

28.01.2019

Формирана Мрежа за борба против говор на омраза во медиумите

30.01.2019
На денешната прес-конференција во ЕУ Инфо центарот, во Скопје, беше соопштено дека е формирана Мрежа за борба против говор на омраза во медиумите, чиј иницијатор и координатор е Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ).

Најава – 29.01.2019

29.01.2019
Советот за етика во медиумите (СЕММ) во соработка со Мисијата на ОБСЕ, утре (среда), со почеток во 10:30, во ЕУ Инфо центарот во Скопје, организира прес-конференција, на која јавноста ќе ја информира за формирањето на Мрежата за борба про… Повеќе... “Најава – 29.01.2019”
Scroll to Top