м.г

КОНКУРС ЗА НАЈДОБРИ НОВИНАРСКИ СТОРИИ

10.08.2018
ПРЕЗЕМИ Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) објавува конкурс за најдобри новинарски стории од сферата на општествено-социјалниот живот, со фокус на унапредувањето на човековите права и промовирањето на правата на соци… Повеќе... “КОНКУРС ЗА НАЈДОБРИ НОВИНАРСКИ СТОРИИ”

ДИК нема право да наметне медиумско претставување за референдумот

08.08.2018
Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ), Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕЕМ), Македонскиот институт за медиуми (МИМ) и Институтот за комуникациск… Повеќе... “ДИК нема право да наметне медиумско претставување за референдумот”
Scroll to Top