Gusht 2018

KONKURS PËR STORJET MË TË MIRA GAZETARESKE

10.08.2018
Shkarko Këshilli për Etikë në Mediat e Maqedonisë (KEMM) shpallë konkurs për storjet më të mira gazetareske nga fusha e jetës sociale-shoqërore, me përqendrim në avancimin e drejtave të njeriut dhe promovimin e drejtave të grupeve shoqë… Повеќе... “KONKURS PËR STORJET MË TË MIRA GAZETARESKE”

KSHZ nuk ka të drejtë të imponojë paraqitje mediatike për referendumin

08.08.2018
Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM), Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punonjësve Mediatik (SPGPM), Këshilli për Etikë në Mediat në Maqedoni (KEMM), Instituti i Maqedonisë për Media (IMM) dhe Instituti për Studime të Komuniki… Повеќе... “KSHZ nuk ka të drejtë të imponojë paraqitje mediatike për referendumin”
Scroll to Top