м.г

Соопштение од „Отворениот ден“ на Советот за етика во медиумите на Македонија – 31.05.2018

31.05.2018
Отворен ден на Советот за етика во медиумите на Македонија – „Саморегулација во медиумите низ соработка и партнерство“

Отворен ден на Советот за етика во медиумите на Македонија „Саморегулација во медиумите низ соработка и партнерство“

30.05.2018
На 31 мај, во Public Room, Скопје Дневен ред за настанот
Scroll to Top