м.г

Претставници на СЕММ на дебата со граѓаните во општина Велес

16.11.2017
„Медиумите, изборите и улогата на саморегулација“ е тема на дебатата што Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) ја организираше на 15 ноември, во Општина Велес.

Реакција на измислено интервју – 29.11.2017

29.11.2017
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) реагира на вчерашното измислено интервју со поранешниот претседател на Република Македонија Бранко Црвенковски во онлајн медиумот Република (republika.mk), оценувајќи го како оби… Повеќе... “Реакција на измислено интервју – 29.11.2017”

Саморегулација без влијание на државата – 21.11.2017

21.11.2017
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), во пресрет на најавените измени на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, цврсто останува на ставот дека е потребно да се елиминира какво било влијание на државата врз проце… Повеќе... “Саморегулација без влијание на државата – 21.11.2017”
Scroll to Top