м.г

САМОРЕГУЛАЦИЈА ИЛИ РЕГУЛАЦИЈА НА ИНТЕРНЕТ-МЕДИУМИТЕ

21.08.2017

Осуда за попречување на работата на ТВ-екипа – 23.08.2017

23.08.2017
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) го осудува денешниот инцидент по информациите дека екипа на НОВА ТВ била нападната и попречена да го следи собирањето потписи против наводната изградба на мигрантски кампови во населба… Повеќе... “Осуда за попречување на работата на ТВ-екипа – 23.08.2017”

Драган Антоновски се повлече од Управниот одбор на СЕММ – 09.08.2017

09.08.2017
Управниот одбор на Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) на својата вчерашна седница го констатира известувањето од  Драган Антоновски за оставка и ослободување од функциите претседател и член на Управниот одбор на С… Повеќе... “Драган Антоновски се повлече од Управниот одбор на СЕММ – 09.08.2017”
Scroll to Top