м.г

Редовно годишно Собрание на СЕММ

29.03.2017
Советот за етика во медиумите (СЕММ) на 30ти март (четврток), организира редовно годишно Собрание, со почеток во 10:30, во хотел Гранд Плаза, Скопје.

Реакција за нападот на новинарот на телевизија 24

13.03.2017
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) го осудува вчерашниот физички напад врз новинарот на телевизија 24, Христијан Баневски.

Дебата на СЕММ со студентите на Институтот за комуникациски студии

10.03.2017
Саморегулацијата во медиумите и нејзините придобивки беше главна тема за дискусија на дебатата со студентите на Институтот за комуникациски студии, на 21 февруари.

СЕММ го осудува нападот врз екипата на А1 Он – 01.03.2017

01.03.2017
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) најостро го осудува вчерашниот физички напад на новинарската екипа на порталот А1 Он и со загриженост оценува дека инцидентот ги потврдува тенденциозните обиди да се загрози слободата… Повеќе... “СЕММ го осудува нападот врз екипата на А1 Он – 01.03.2017”
Scroll to Top