м.г

Советот за етика во медиумите постапувал во над 40 претставки на граѓани

28.08.2015
Наместо веднаш да поднесат тужба за навреда и клевета против новинарите, граѓаните кои се почувствувале засегнати од неодговорно медиумско известување, можат претходно да достават преставка до Советот за етика во медиумите.
Scroll to Top