м.г

СЕММ го осудува нападот на вице-премиерот Пешевски врз сопственикот на Мактел – 16.07.2015

16.07.2015
Советот за етика во медиумите на Македонија најостро го осудува физичкиот напад на вицепремиерот Владимир Пешевски врз сопственикот и уредник на интернет порталот Мактел, Саше Ивановски.

Формирана Медиа НЕТикс – Мрежата на тела за саморегулација во медиумите во Југоисточна Европа – 03.07.2015

03.07.2015
Се обединија телата за саморегулација во медиумите од Македонија, Србија, Косово, Црна Гора и Босна и Херцеговина. Под покровителство и на иницијатива на Совет на Европа, на дводневната конференција во Будва, Црна Гора, беше официјали… Повеќе... “Формирана Медиа НЕТикс – Мрежата на тела за саморегулација во медиумите во Југоисточна Европа – 03.07.2015”
Scroll to Top