м.г

Комисијата за Жалби на СЕММ размени искуства со своите колеги од БиХ

14.06.2015
Меѓународната соработка на Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) се продлабочи со мошне корисна средба со колегите од Советот за печат на БиХЧленови на Комисијата за жалби при СЕЕМ, Мирче Адамчевски, претседател и Филип Ѓур… Повеќе... “Комисијата за Жалби на СЕММ размени искуства со своите колеги од БиХ”

Соопштение до медиумите – 11.06.2015

Саморегулацијата во медиумите како принцип кој доведува до поголема професионалност и етички стандарди во новинарството е главната тема на презентацијата на Советот за етика на медиумите во Македонија (СЕММ), закажана за 12 јуни, во К… Повеќе... “Соопштение до медиумите – 11.06.2015”
Scroll to Top