Qershor 2015

Komisioni për ankesa i KEMM-it shkëmbeu përvoja me kolegët e tyre nga BH

14.06.2015
Bashkëpunimi ndërkombëtar i Këshillit për etikë ne mediat e Maqedonisë (KEMM) u thellua me një takim mjaft të dobishëm me kolegët nga Këshilli për shtyp i BH-së. Anëtarë të Komisionit për ankesa pranë KEMM-it, Mirçe Adamçevski – kryetar,… Повеќе... “Komisioni për ankesa i KEMM-it shkëmbeu përvoja me kolegët e tyre nga BH”

NJOFTIM PËR MEDIA – 11.06.2015

Vetë-rregullimi në media, si një parim i cili çon në profesionalizëm më të madh dhe standarde etike në gazetari, është tema kryesore e prezantimit të Këshillit të Etikës për mediat në Maqedoni (KEMM), të planifikuar për 12 qershor, në Kuma… Повеќе... “NJOFTIM PËR MEDIA – 11.06.2015”
Scroll to Top