Најава: Прес-конференција на Советот за етика во медиумите на Македонија

Советот за етика во медиумите на Македонија – СЕММ, утре, 29 јуни (среда), во 10:00 часот, во просториите на ЕУ Инфо центарот во Скопје, ќе одржи прес-конференција. На настанот ќе бидат претставени активностите на СЕММ и досегашните резултати од работењето на Комисијата за жалби.

Scroll to Top