м.г

Инфографик – Статистички преглед на одлуките на комисијата за жалби за 2023

19.01.2024

Повик за обучувачи за потребите на проектот: Зајакнување на отпорноста на медиумите против дезинформациите во Северна Македонија

11.01.2024
Повик за обучувачи за потребите на проектот: Зајакнување на отпорноста на медиумите против дезинформациите во Северна Македонија Вовед Целта на проектот што СЕММ го спроведува со поддршка на Амбасадата на САД во Скопје-програма за гра… Повеќе... “Повик за обучувачи за потребите на проектот: Зајакнување на отпорноста на медиумите против дезинформациите во Северна Македонија”
Scroll to Top