м.г

Анализа на СЕММ за искуствата на онлајн медиумите на социјалните мрежи

20.12.2021
Социјалните мрежи, колку што се корисни, толку и се комплексен простор за управување од страна на медиумите. Тие таму се соочуваат со бројни предизвици. Нивните информации се објавуваат на платформи на коишто дејствуваат… Повеќе... “Анализа на СЕММ за искуствата на онлајн медиумите на социјалните мрежи”

НАЈАВА ЗА РЕДОВНОТО ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА СЕММ

22.12.2021
РЕДОВНОТО ГОДИШНО СОБРАНИЕ на Советот за етика во медиумите на Македонија, ќе се одржи на:  28 декември 2021 година (вторник), со почеток во 11 часот, во хотел Солун, во Скопје.

Етичноста на онлајн медиумите против неконтролираните штети на социјалните мрежи

На најголем дел од онлајн медиумите во Македонија им одговара да ги користат социјалните мрежи за да ги пласираат своите содржини, да имаат поголем публицитет и со тоа побројна публика. Сепак, некои сметаат дека социјалните мрежи… Повеќе... “Етичноста на онлајн медиумите против неконтролираните штети на социјалните мрежи”
Scroll to Top