м.г

ЗНМ и СЕММ го осудуваат односот на министерката Мизрахи кон А1он

28.01.2020
ЗНМ и СЕММ го осудуваат односот на министерката Мизрахи кон А1он Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и Советот за етика во медиумите (СЕММ) реагираат на дрскиот однос на техничката министерка за труд и социјална политика, Раше… Повеќе... “ЗНМ и СЕММ го осудуваат односот на министерката Мизрахи кон А1он”
Scroll to Top