м.г

ЗНМ и СЕММ го претставија Регистарот на професионални онлајн медиуми

18.12.2019
Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) денеска го објавија регистарот на професионални онлајн медиуми, кој има 70тина членки.

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), на 18 ноември (среда), со почеток во 11:00 часот

17.12.2019
Покана до медиумите Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), на 18 ноември (среда), со почеток во 11:00 часот, во Европската куќа во Скопје (поранешен ЕУ инфоцентар) органи… Повеќе... “Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), на 18 ноември (среда), со почеток во 11:00 часот”
Scroll to Top