м.г

Осуда за недолично обраќање на новинарка на МРТВ на Фејсбук

23.07.2019
Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) го осудуваат недоличното обраќање на новинарката на Македонската радио телевизија Марија Котовска на Фејсбук кое содржи повик за мобил… Повеќе... “Осуда за недолично обраќање на новинарка на МРТВ на Фејсбук”

Бараме деблокирање на медиумските реформи

12.07.2019
Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Македонскиот институт за медиуми (МИМ) се сериозно загрижени поради… Повеќе... “Бараме деблокирање на медиумските реформи”
Scroll to Top