м.г

Преглед на донесени одлуки во 2016 година

28.02.2018
MKD     ENG       ALB

Реакција на СЕММ по повод инцидентот со новинар на ТВ 21 на прес-конференција на МНР

02.02.2018
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) го осудува однесувањето на претставникот на МНР кој на вчерашната прес – конференција на посредникот Метју Нимиц се обидел да го спречи новинарот на ТВ21, Фуркан Салиу, да постави… Повеќе... “Реакција на СЕММ по повод инцидентот со новинар на ТВ 21 на прес-конференција на МНР”
Scroll to Top