м.г

Се зголемува бројот на претставките до Советот за етика за непрофесионално известување

05.12.2017
„Јавноста постојано реагира на случаите на непрофесионално известување. И тоа е добро. Тоа значи дека граѓаните се’ повеќе ги препознаваат матриците на пропагандно и мисионерско известување. Досега до СЕММ се пријавени над 220 случаи… Повеќе... “Се зголемува бројот на претставките до Советот за етика за непрофесионално известување”
Scroll to Top