м.г

Најава: Прес-конференција на Советот за етика во медиумите на Македонија

28.06.2016
Советот за етика во медиумите на Македонија – СЕММ, утре, 29 јуни (среда), во 10:00 часот, во просториите на ЕУ Инфо центарот во Скопје, ќе одржи прес-конференција. На настанот ќе бидат претставени активностите на СЕММ и досегашните резу… Повеќе... “Најава: Прес-конференција на Советот за етика во медиумите на Македонија”
Scroll to Top