м.г

Соопштение до медиумите

18.05.2016
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), денес, 18 мај, со почеток во 14:30, во хотелот Арка, во Скопје, организира регионална конференција на тема „Предизвици на советите за етика во регионот на Балканот“.

По повод Светскиот ден за слобода на медиумите – 03.05.2016

03.05.2016
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), по повод Светскиот ден за слободата на медиумите, потсетува дека професионалното новинарство е суштински елемент за функционална демократија и остварување на интересот и правата на… Повеќе... “По повод Светскиот ден за слобода на медиумите – 03.05.2016”
Scroll to Top