м.г

Советот за етика во медиумите на Македонија – членка на Алијансата на независни совети за етика во Европа (AIPCE)

17.09.2015
AIPCE е слободна мрежа на независни регулатори за печатени и електронски медиуми. Нејзините годишни конференции обезбедуваат форум за претставниците на советите за етика во медиумите  да разговараат за актуелни прашања, да раз… Повеќе... “Советот за етика во медиумите на Македонија – членка на Алијансата на независни совети за етика во Европа (AIPCE)”
Scroll to Top