Редовно годишно Собрание на Советот за етика во медиумите на Македонија

Редовното годишно Собрание на Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), ќе се одржи на 27 мај (среда), со почеток во 11 часот, во хотелот Квинс, Трговски центар „Зебра“, Скопје.

Scroll to Top