Прес-конференција на Советот за етика во медиумите на Македонија

Советот за етика во медиумите на Македонија – СЕММ, утре (10 март), во 13:30 часот, во просториите на ЕУ Инфо центарот во Скопје, ќе одржи прес-конференција. На настанот ќе бидат претставени тенденциите во медиумското известување по потпишувањето на Повелбата за етичко известување за изборите.

Scroll to Top