м.г

Регионална кампања “Вистината е важна” за опасностите што ги носат дезинформациите и говорот на омраза

03.05.2024
Вистината има клучна улога за заштита на демократијата и на општествениот интегритет, а регионалната кампања “Вистината е важна” e од витално значење за информирање на граѓаните на Југоисточна Европа и Турција за опасностите што ги нос… Повеќе... “Регионална кампања “Вистината е важна” за опасностите што ги носат дезинформациите и говорот на омраза”
Scroll to Top