м.г

Клучни елементи за стратегискиот развој на СЕММ

28.04.2022
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) е етаблирана организација, чија важност е препознаена во медиумската сфера и има голема прифатеност од различни чинители во областа. Унапредувањето на самоодржливоста и ефикасно фун… Повеќе... “Клучни елементи за стратегискиот развој на СЕММ”

Конкурс за најдобри новинарски стории-Инклузивно известување за различностите и предизвиците во образованието

29.04.2022
Конкурс за најдобри новинарски стории – „Инклузивно известување за различностите и предизвиците во образованието“ Советот за етика во медиумите (СЕММ), во соработка со Мисијата на ОБСЕ во Скопје, објавува конкурс за најдобри новинар… Повеќе... “Конкурс за најдобри новинарски стории-Инклузивно известување за различностите и предизвиците во образованието”

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ УСЛУГИ

21.04.2022
                                  Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество, Советот за етика во медиумите на Македонија објавува јаве… Повеќе... “ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ УСЛУГИ”
Scroll to Top