м.г

УНЕСКО ја поздрави иницијативата на СЕММ

02.07.2020
УНЕСКО ја поздрави иницијативата на Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) за наградување на професоналните заложби на новинарите во известувањето за здравствената криза и нејзините предизвици

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) и Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) најостро го осудуваат директното кршење на изборниот молк

14.07.2020
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) и Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) најостро ги осудуваат случаите на грубо прекршување на изборниот молк од страна на повеќе онлајн медиуми во текот на вчерашниот ден, што пре… Повеќе... “Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) и Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) најостро го осудуваат директното кршење на изборниот молк”
Scroll to Top