м.г

Ревизорски извештај СЕММ – 01.01.2018 – 31.12.2018

19.03.2019
Ревизорски извештај СЕММ – 01.01.2018 – 31.12.2018 Audit report CMEM – 01.01.2018 – 31.12.2018

Конференција на СЕММ со советите за етика од регионот на Балканот и Турција

27.03.2019
„Самоодржливоста на советите за етика – мит или реалност за балканскиот регион и Турција” е тема на денешната регионална конференција што Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) ја организира во Скопје, во присуство на учесни… Повеќе... “Конференција на СЕММ со советите за етика од регионот на Балканот и Турција”

СЕММ АПЕЛИРА НА ОДГОВОРНОСТ И КОРЕКТНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗБОРИТЕ

19.03.2019
Во пресрет на претседателските избори, Советот за етика во медиумите (СЕММ) апелира за целосна професионална одговорност во новинарството, промовирање партиципаторен политички процес и континуиран пристап на јавноста до релевант… Повеќе... “СЕММ АПЕЛИРА НА ОДГОВОРНОСТ И КОРЕКТНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗБОРИТЕ”
Scroll to Top